&#x;&#x;

Vacant positions

Be a part of our team

Luminell og Glamox har blitt familie, og sammen øker vi takten i å sette standarden for internasjonale lyssystemer i maritime og offshore omgivelser.
Nå kan muligheten være din til å bli med på lagspillet, og være med å sette et globalt fotavtrykk med dine gaver og talenter, i et verdensledende utviklingsmiljø innenfor bransjen.

Software utvikler
Making hardware sing! Bli en del av team der du får være med å utvikle firmware og software som gjør produktene levende, og skaper økt verdi for kunder og brukere.


Industriell designer

Vær med å forme eksisterende og nye produktkonsepter smart, praktisk og estetisk, for en uslåelig kundeverdi, og effektiv fremstilling.


Legal compliance and documentation

Ha oversikt over relevante nasjonale og globale dokumentasjonskrav for lysprodukter/elektronikk, med evnen til å sortere og holde teamet oppdatert på påkrevde- og andre relevante standarder, krav og retningslinjer.
Arbeid tett med produktutvikling og -vedlikehold, og bidra til effektivitet i fremstilling og vedlikehold av dokumentasjon.


Prosjekleder produktutvikling

En rolle der interesse for ledelse og teknologi går hånd i hånd. Få det beste ut av teamet i hvert prosjekt, og bidra til sterk fremdrift og glede over å nå milepæler og fullføre prosjekter effektivt.


Produktutviklings leder

Vær med å lede og koordinere bruk av utviklingsressurser. Bruk din sterke evne til å forstå det helhetlige tekniske og kommersielle bildet, til å skape god og strategisk fremdrift, men høymotiverte lagspillere. Påvirk viktige beslutninger, bidra til gode og effektive prioriteringer og veivalg, og et høyt output av vinnende produkter og løsninger i henhold til overordnet visjon og strategi.


Elektronikk utvikler

For deg med stor interesse og allround kunnskap for å utvikle, teste og gjennomføre prosjekter, ved hjelp av egne, samt andre interne- og eksterne ressurser, for å skape enkel og smart elektronikk, som i tillegg til å utføre basis formål lar seg integrere, styre og overvåke i et større system.


Automasjons utvikler

Stortrives du med å finne smarte løsninger i produktutvikling og løse utfordringer under igangsetting og drifting. Bidra til at lysløsningene fungerer enkelt, smart og sømløst i krevende maritime og offshore applikasjoner. Her vil du bidra til å gjøre integrasjon, styring og overvåkning enklere for kunder og brukere.


Mekanikk utvikler

Bruk dine kreative skaperevner og interesse for ulike materialer, til å tegne, «protoype» og teste, verdensledende og robuste lysprodukter, som stortrives i et maritimt miljø, og verdsettes høyt av kunder og brukere. Det trigger deg å gjøre kvalitetprodukter enklere og smartere tilrettelagt for effektiv produksjon og enkel installasjon.

Mer informasjon kommer, men send oss gjerne en søknad på career@luminell.com allerede nå.